Brudeparrets Signatur

Cocktails er så småt ved at blive en fast del af bryllupperne i det ganske land, brudeparrene ønsker flottere, friskere og mere specielle cocktails til deres fester.

Vi vil gerne have lov til at introducere vores nyeste tiltag, et tiltag der kan bestilles ekstra til jeres bryllup: Signatur Cocktail

En af vores kompetente cocktail bartendere vil tage kontakt til jer og snakke igennem hvilke ingredienser og smage der sender jeres tanker til et dejligt sted.

Efter en endt samtale vil cocktail bartenderen skynde sig i “laboratoriet” for at komme frem med et forslag til en helt unik signatur cocktail, en cocktail der oftest bliver serveret som velkomstdrink eller som en fast del af drinkskortet under festen.

Bartenderen vil komme op med 2 – 3 bud på en signatur cocktail hvorefter brudeparret vil blive inviteret til en prøvesmagnings aften hvor resten af festens forløb “cocktail mæssigt” vil blive gennemgået.

Kontakt os i dag hvis du ønsker at gøre brug af Anotherbar’s eksklusive cocktail løsninger og ønsker at få implementeret en signatur cocktail.

Efter festen vil parret selvfølgeligt få opskriften med hjem så de altid kan mixe deres signatur cocktail sammen.

Ingen Kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.